Helmikaari 6 m

99,20 € 80,00 €
Tilaustuote
SKU
E1757

Maximum 300 characters

Maximum 300 characters

Ilmava helmikaari on loistava vaihtoehto perinteiselle ilmapallokaarelle. Helmikaari on näyttävä tilasomiste, jota yleisesti käytetään tapahtumapaikalla somistuselementtinä sisääntulossa, esiintymislavalla, tai korkeissa tiloissa juhlatilan yläpuolelle aseteltuna. Helmikaari ilmavan rakenteensa vuoksi toimii somisteena paremmin sisätiloissa tilasomisteena.

Helmikaari voi olla yksivärinen, tai värejä voi olla useampi kuten mallikuvassa. Kaaressa olevien pallojen värit ovat täysin muokattavissa värikarttaamme kuuluvilla kumipalloilla. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). Helmikaaressa voidaan käyttää myös painatettuja kumipalloja.

Helmikaaren oletuspituus on noin 6 metriä, jolloin se sopii somisteeksi tuplaovisiin sisääntuloihin. Helmikaaresta voidaan tehdä myös pidempi, lisämetrin kustannus 15€ sis.alv. Halutessasi pidemmän kaaren, ota yhteys info@ilmapallokauppa.fi

Helmikaari vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle, lisääthän nämä tilaukseen kassa-vaiheessa. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla. Kuljetuksen hinta 99,20€ sis.alv, poisnouto 35,01€ sis.alv.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1757
Product Code 6008009
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Helmikaari 6 m
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa