Ilmapallokaari kahdelle

431,52 € 348,00 €
Tilaustuote
SKU
E285

Enintään 300 merkkiä

Enintään 200 merkkiä

Ilmapallokaari on näyttävä tilasomiste, jota yleensä käytetään tapahtumapaikalla sisääntulossa. Ilmapallokaari sopii erinomaisesti myös esiintymislavalle sekä vaikka hääjuhlankin somistukseksi. Ilmapallokaari rakennetaan tukevalle jalustalle, jolloin se on turvallinen ja kestävä tilasomiste niin sisätiloissa kuin ulkotapahtumissakin.

Ilmapallokaari voi olla yksivärinen, värit voivat olla pinottuna tai vaikka spiraalinmuotoon kuten mallikuvissa. Ilmapallokaaren pallojen värit ovat täysin muokattavissa värikarttaamme kuuluvilla kumipalloilla. Ilmapallokaareen voidaan käyttää myös mainosilmapalloja.

Tämän ilmapallokaaren oletuskorkeus on noin 2,4 metriä, ja leveyttä noin 3 metriä eli se sopii siis oikein hyvin tuplaovisiin sisääntuloihin ja kaaren alta mahtuu hyvin kaksi ihmistä kulkemaan samanaikaisesti. 

Ilmapallokaari vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja kaaren jalustat tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen.

 

Lisätietoja
SKU E285
Product Code 6008005
Myyntierä Kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallokaari kahdelle
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa