Ilmapallotorni numero- tai kirjainfoliolla

62,00 € 50,00 €
Varastossa
SKU
E1567

Maximum 200 characters

Maximum 200 characters

Maximum 200 characters

Pieni Ilmapallotorni numerofoliolla tai kirjainfoliolla varustettuna on valmis näyttävä somisteratkaisu, jolla on korkeutta noin 1,4 metriä. Tämä somiste sopii erittäin hyvin erilaisiin merkkipäiviin pöytäkoristeeksi.

Somiste voi olla yksivärinen, tai voimme luoda ilmapalloilla jonkin halutun kuvion esim. spiraali (kuten kuvassa). Ilmapallotornin päälle lisätään näyttävä iso, ja näyttävä numero- tai kirjainfoliopallo. Ilmapallotornissa käytettävien kumipallojen värin voi valita vapaasti värikartastamme. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). Kirjainfoliopalloja löytyy hopeisena, ja numerofoliopalloja hopeisena, kultaisena, ruusukultaisena sekä mustana.

Ilmapallotorni kulkee hienosti myös henkilöautossa, eli somisteen voi noutaa myymälästämme tai voitte lisätä tilauksellenne kuljetuksen halutessanne meidän tuovan somisteen paikan päälle. Lisääthän silloin kuljetuksen tilaukseen kassa-vaiheessa. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 99,20€ sis.alv).

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1567
Product Code 6408407
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallotorni numero- tai kirjainfoliolla
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa