Ilmapallotolppa yksivärinen 2 m

99,20 € 80,00 €
Varastossa
SKU
E1521

Maximum 300 characters

Maximum 200 characters

Suositut ilmapallotolpat ovat näyttävä tilasomiste niin tapahtumapaikan sisääntulossa kuin esimerkiksi tapahtumapaikan esiintymislavalla. Ilmapallotolppa rakennetaan tukevalle jalustalle, jolloin se on turvallinen ja kestävä tilasomiste niin sisätiloissa kuin ulkotapahtumissa.

Ilmapallotolppa yksivärinen, on valmis ratkaisu, jolla on korkeutta noin 2 metriä. Ilmapallotolpan pallojen väri ovat täysin muokattavissa värikarttaamme kuuluvilla kumipalloilla. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). Ilmapallotolpan tukeva jalusta tulee palauttaa Ilmapallokaupalle tapahtuman jälkeen. 

Ilmapallotolppa vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja tolpan jalka tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 99,20€ sis.alv), poisnouto 35,01€ sis.alv). Muualle Suomeen toimitukset rullakkotoimituksena, ota silloin yhteys info@ilmapallokauppa.fi.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1521
Product Code 6408401
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallotolppa yksivärinen 2 m
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa