Koristelupaketti Birthday Wishes

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1469

Maximum 500 characters

Ilmapallot ja syntymäpäiväjuhlat kuuluvat saumattomasti yhteen, täytettävistä vuosista riippumatta! Ilmapallojen avulla koristelet helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava koristelupaketti Birthday Wishes helpottaa valintaasi ja sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen. Tämä koristelupaketti sopii erittäin hyvin syntymäpäivien somistamiseen.

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/nippu) verran ilmapalloja valitsemissasi teemaväreissä. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Paketin tarkempi sisältö kuvattu Tuotekuvaus -kohdan alle.

Koristelupaketti Birthday Wishes sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 2 kpl 45 cm vuosinumerollista foliopalloa printillä, vaihtoehdot löydät tuotteen kuvista

- 2 kpl 45 cm yksiväristä foliopalloa (hopea/ punainen/ sininen/ vihreä/ keltainen/ oranssi/ violetti/ pinkki)

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (hopea/ punainen/ sininen/ vihreä/ keltainen/ oranssi/ violetti/ pinkki)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit hopea/ punainen/ sininen/ vihreä/ keltainen/ oranssi/ violetti/ pinkki)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit hopea/ punainen/ sininen/ vihreä/ keltainen/ oranssi/ violetti/ pinkki). Paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Lisätietoja
SKU E1469
Product Code 6801019
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti Birthday Wishes
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa