Baby Shower

Baby shower -juhlat ovat tulleet vuosi vuodelta vain suositummaksi tapahtumaksi kokoontua yhteen ja juhlistaa tulevaa äitiä sekä uutta tulokasta. Lapsen sukupuoli voi olla jo selvillä tai se voi olla vielä arvauksen alla, mutta ilmapallojen värivalikoiman ollessa laaja meiltä juhliin löytyy varmasti juhlan teemaan sopivat ilmapallot, joilla koristelet tilan kuin tilan helposti!

Baby shower juhlaan sopii hyvin hempeän sävyiset kumipallot helium- tai ilmatäytöllä tai foliopallot juhlateeman väreissä ja printillä varustettuna. Raikkaita Bubble-ilmapalloja voi personoida eri täytteillä, esimerkiksi höyhenillä, pienillä kumipalloilla teemaväreissä, silkkinauhalla. Ihana yllätys pallon saajalle voisi olla myös oma personoitu viesti folio- tai bubble-ilmapallossa, jonka voimme tehdä teille teippaamalla.

Verkkokaupastamme voi tilata pallokuoren lisäksi myös ilmapallolle täytön tai voit tilata heliumkaasun sekä muut sidonta- ja täyttötarvikkeet halutessasi täyttää pallot itse. Täyttöohjeet pallojen heliumtäyttöön löydät täältä: Täyttöohjeet.

Täytettyjen foliopallojen nouto myymälästämme (Valimotie 21, 00380 Helsinki). Teemme myös ilmapallosomistuksia pääkaupunkiseudulla. Mikäli haluat räätälöityjä kokonaisuuksia, ilmapallonippuja, ilmapallotolppia tai muuta näyttävää ilmapalloista juhliisi - olethan yhteydessä meihin info@ilmapallokauppa.fi!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 48

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 48

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa