Koristelupaketti It's a Girl

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1518

Maximum 500 characters

Baby Shower - juhlat ovat tulleet yhdeksi suosituimmista juhlista, joihin on ihana kokoontua ystävien ja perheen kesken sekä juhlistaa tulevaa äitiä ja uutta tulokasta. It's a Girl -koristelupaketti on suunniteltu juhliin, joissa lapsen sukupuoli on jo tiedossa - tämä paketti sopii erittäin hyvin myös tilanteeseen, jossa haluat koristella kodin juuri kotiutuvalle tulokkaalle ja tuorealle äidille. Pääväreinä tässä paketissa valkoinen, sekä ihanan heleä vaaleanpunainen.

Ilmapallojen avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava kotikoristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen. 

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/ nippu) verran ilmapalloja teemaväreissänne. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Koristelupaketti It's a Girl sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 2 kpl 45 cm foliopalloa printillä, kuvan vaihtoehdoista löydät tuotteen kuvista

- 2 kpl 45 cm yksiväristä foliopalloa (valkoinen/ vaaleanpunainen)

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (helmiäisväri, valkoinen/ vaaleanpunainen)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit valkoinen/ vaaleanpunainen)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit valkoinen/ vaaleanpunainen). Paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Lisätietoja
SKU E1518
Product Code 6801021
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti It's a Girl
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa