Hääjuhla

Hääjuhla on ehdottomasti yksi suosituimmista juhlista, joissa ilmapalloilla saa aikaan näyttävän somistuksen. Yksittäisiä ilmapalloja voidaan käyttää somisteena juhlatilassa ja pöydissä, ilmapalloilla voidaan luoda isompia somistuselementtejä kuten ilmapallokaari, ilmapallotolppa, ilmapalloseinä ym. - vain mielikuvitus on rajana! Ilmapalloja käytetään paljon myös rekvisiittana häävalokuvissa.

Väreiksi hääjuhlaan sopii hyvin perinteiset punainen, kulta ja hopea sekä hempeän sävyiset kumipallot helium- tai ilmatäytöllä tai foliopallot teemavärillä tai printillä varustettuna. Erilaista ilmettä juhliin saa Bubble-ilmapalloilla, joita voidaan personoida teemaan sopivilla täytteillä, esimerkiksi höyhenillä, pienillä kumipalloilla teemaväreissä, sekä silkkinauhalla.

Verkkokaupastamme voi tilata pallokuorien lisäksi myös ilmapallolle täytön tai voit tilata heliumkaasun sekä muut sidonta- ja täyttötarvikkeet halutessasi täyttää pallot itse. Täyttöohjeet pallojen heliumtäyttöön löydät täältä: Täyttöohjeet.

Täytettyjen foliopallojen nouto myymälästämme (Valimotie 21, 00380 Helsinki). Teemme myös ilmapallosomistuksia pääkaupunkiseudulla. Mikäli haluat räätälöityjä kokonaisuuksia, ilmapallonippuja, ilmapallotolppia tai muuta näyttävää ilmapalloista juhliisi - olethan yhteydessä meihin info@ilmapallokauppa.fi!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 94

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 94

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa