Koristelupaketti I Love You

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1459

Enintään 500 merkkiä

Ilmapallojen avulla koristelet helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava koristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen, ja sopii erittäin hyvin pienemmän hää- tai kihlajaisjuhlatilan somistamiseen. Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison (12-13 palloa/ nippu) lattianipullisen verran ilmapalloja teemaväreissä. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana. Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen. Paketin tarkempi sisältö kuvattu Tuotekuvaus -kohdan alle.

Koristelupaketti I Love You sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 4 kpl 45 cm foliopalloa, vaihtoehdot löydät tuotteen kuvista

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (valkoinen/ punainen)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit valkoinen/ punainen)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit valkoinen/ punainen). Paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Lisätietoja
SKU E1459
Product Code 6801015
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti I Love You
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa