Koristelupaketti Merry Christmas

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1457

Maximum 500 characters

Koristele pikkujoulut tai joulujuhlat ilmapalloilla! Hauskoilla ilmapalloilla lisäät juhliin väriä ja ilmettä hetkessä. Väreistä lämmin punainen, vihreä ja kullan kimallus kuuluvat olennaisena joulun värimaailmaan, ja tunnelmaan. Ilmapallojen avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava koristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen.

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/ nippu) verran ilmapalloja teemaväreissä. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Paketin tarkempi sisältö kuvattu Tuotekuvaus -kohdan alle.

Koristelupaketti Merry Christmas sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 2 kpl 45 cm foliopalloa printillä (joulupukki/ lahjapaketti)

- 2 kpl 45 cm yksiväristä foliopalloa, muodoltaan tähti tai pyöreä (värit punainen/ vihreä/ kulta)

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (värit punainen/ vihreä/ kulta)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit punainen/ vihreä/ kulta)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit punainen/ vihreä/ kulta). Yksi paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Muistathan lisätä teemavärit ja haluttu printtifoliopallo kassa-vaiheessa, Huomautuksia -kohtaan.

Lisätietoja
SKU E1457
Product Code 6801013
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti Merry Christmas
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa