Koristelupaketti Happy Valentine's Day

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1458

Maximum 500 characters

Yllätä rakkaasi koristellen koti, tai kokoa ystäväsi yhteen ja vietä ystävänpäivä läheisiesi kanssa.  Ystävänpäivään kuuluu olennaisena punainen väri eri sävyissä - hempeästä vaalenpunaisesta lämpimään tummanpunaiseen. Ilmapallojen avulla koristelet helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava koristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen.

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/ nippu) verran ilmapalloja teemaväreissä. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Paketin tarkempi sisältö kuvattu Tuotekuvaus -kohdan alle.

Koristelupaketti Happy Valentine's Day sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 4 kpl 45 cm foliopalloa, vaihtoehdot löydät tuotteen kuvista

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (valkoinen/ pinkki/ vaaleanpunainen)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit valkoinen/ pinkki/ vaaleanpunainen)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit valkoinen/ pinkki/ vaaleanpunainen). Paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Lisätietoja
Tuotenro E1458
Product Code 6801014
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti Happy Valentine's Day
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa