Koristelupaketti Graduation

95,00 € 76,61 €
Varastossa
SKU
E1517

Maximum 500 characters

Maximum 500 characters

Valmistujaiset ovat yksi nuoren ihmisen isoimmista juhlista, joihin kokoontuu suku ja ystävät. Valmiiden, teemaan sopivan koristelupaketin avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Ilmapallojen avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava kotikoristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen. 

Koristelupaketti Graduation sopii niin ylioppilaaksi valmistuneelle kuin ammattiin valmistuneelle - foliopalloon kuuluvaa pallon yksilöinti voidaan helposti vaihtaa tilanteeseen sopivaksi! Voit vielä tilausvaiheessa vaikuttaa halutessasi koristelupaketin pallojen väreihin, sekä muuttaa niitä, jos koristelussa muuten jokin tietty teemaväri - kerro meille juhlienne teemaväri, ja me muokkaamme nipun muuhun väritykseen sopivaksi!

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/ nippu) verran ilmapalloja teemaväreissänne. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Koristelupaketti Graduation sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 4 kpl 45 cm yksiväristä foliopalloa (valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen/ lila/ lime/ keltainen/ hopea/ kulta/ musta)

- Kahteen foliopalloon yksilöinti yhdelle puolelle palloa. Yksilöinti (personoitu viesti) tehdään teippaamalla. Teippauksen värit (hopea/ kulta/ musta/ pinkki/ valkoinen) 

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen/ lila/ lime/ keltainen/ hopea/ kulta/ musta)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen/ lila/  lime/ hopea/ kulta/ musta)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen/ lila/  lime/ hopea/ kulta/ musta). Paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Lisätietoja
Tuotenro E1517
Product Code 6801026
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti Graduation
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa