Lattianippu Birthday Party

45,00 € 36,29 €
Tilaustuote
SKU
E1744

Maximum 300 characters

Maximum 300 characters

Maximum 300 characters

Ilmapallot ja syntymäpäiväjuhlat kuuluvat saumattomasti yhteen, täytettävistä vuosista riippumatta! Ilmapallojen avulla koristelet helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Lattianippu sopii myös oivallisesti terveyhdykseksi tai lahjaksi päivänsankarille. Valmiiden lattianippujen avulla saat koristeltua juhlatilan helposti, ja niiden avulla vapautat aikaasi muihin juhlajärjestelyihin.

Lattianippu on valmiiksi mietitty teemaan sopivaksi, ja voit vielä tilausvaiheessa vaikuttaa halutessasi väreihin. Vaihtoehdot lattianippuun kuuluvista numerofoliopalloista löydät tuotteen kuvista, sekä kumipallojen värikartan tästä linkistä; värikartta. Tuoteselosteesta löydätte tarkemmat tiedot, kuinka paljon erilaisia palloja Birthday Party -lattianippuun kuuluu.

Mikäli täytettävä vuosi on kaksinumeroineen - lisää tilauksellesi myös toinen täytettävä numerofoliopallo yksittäisenä tuotteena, sekä myös sille pallolle oma heliumtäyttö.

Nippu noudettavissa myymälästämme (Valimotie 21, HKI). Voit myös lisätä tilauksellesi kuljetuksen, kuljetamme arkisin pääkaupunkiseudulla.

Lattianippu Birthday Party sisältää;

- Yhden (1 kpl) ison hopeisen numerofoliopallon (nrot 0-9)

- 8 kpl 30 cm kumipalloa haluamissanne väreissä (vaihtoehdot löydätte tuotekuvista)

- Pallojen heliumtäytön, sidonnan pallojen väriin sopivalla kauniilla lahjanauhalla

- Täytetyt pallot niputetaan kauniiksi pinotuksi nipuksi, jonka kruununa iso numerofoliopallo sekä ja nipuun lisätään pallojen väriin sopiva pallopaino

Lisätietoja
SKU E1744
Product Code 6408140
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lattianippu Birthday Party
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa