Ystävänpäivä

Yllätä ystäväsi tai rakkaasi ilmapallotervehdyksellä kukkien sijaan, tai kokoa kaikki ystäväsi yhteen ja koristele juhlatila ilmapalloilla. Laajan väri- ja ilmapallovalikoiman ansiosta meiltä löytyy varmasti juhlan teemaan sopivat ilmapallot, joilla ilahdutat ystävääsi sekä koristelet tilan kuin tilan helposti!

Ystävänpäivään sopii erinomaisesti pallot kaikissa punaisen sävyissä, vaaleanpunaisesta pinkkiin ja tummanpunaiseen. Värejä voi höystää kultaisella tai hopeisella, ruusukulta on on myös yksi suosituimmista väreistä ystävänpäivän palloissa. Ystävänpäivän juhliin sekä yksittäiseksi tervehdykseksi sopii hyvin hempeän sävyiset kumipallot helium- tai ilmatäytöllä tai foliopallot juhlateeman väreissä, muodossa ja printillä varustettuna. Raikkaita Bubble-ilmapalloja voi personoida eri täytteillä, esimerkiksi höyhenillä, pienillä kumipalloilla teemaväreissä, silkkinauhalla. Ihana yllätys pallon saajalle voisi olla myös oma personoitu viesti folio- tai bubble-ilmapallossa, jonka voimme tehdä ilmapalloon teippaamalla.

Verkkokaupastamme voi tilata pallokuoren lisäksi myös ilmapallolle täytön tai voit tilata heliumkaasun sekä muut sidonta- ja täyttötarvikkeet halutessasi täyttää pallot itse. Täyttöohjeet pallojen heliumtäyttöön löydät täältä: Täyttöohjeet.

Täytettyjen foliopallojen nouto myymälästämme (Valimotie 21, 00380 Helsinki). Teemme myös ilmapallosomistuksia pääkaupunkiseudulla. Mikäli haluat räätälöityjä kokonaisuuksia, ilmapallonippuja, ilmapallotolppia tai muuta näyttävää ilmapalloista juhliisi - olethan yhteydessä meihin info@ilmapallokauppa.fi!

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa