Ilmapallotolppa juhlava, korkeus 2m

99,20 € 80,00 €
Varastossa
SKU
E284

Maximum 300 characters

Maximum 200 characters

Suositut ilmapallotolpat ovat näyttävä tilasomiste niin tapahtumapaikan sisääntulossa kuin esiintymislavalla. Ilmapallotolppa rakennetaan tukevalle jalustalle, jolloin se on turvallinen ja kestävä tilasomiste niin sisätiloissa kuin ulkotapahtumissa.

Ilmapallotolppa juhlava on valmis näyttävä somisteratkaisu, jolla on korkeutta noin 2 metriä. Tolpassa olevien pallojen koko on kerroksittain erilainen, joka tuo ilmapallotolppaan juhlavaa ulkoasua - tämä somiste sopiikin erittäin hyvin erilaisiin juhlaviin tilaisuuksiin koristeeksi, esimerkiksi lavasomisteeksi, valokuvausseinän somisteeksi ym. Ilmapallotolpassa käytettävien pallojen värin voi valita vapaasti värikartastamme. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). 

Ilmapallotolppa vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja tolpan jalka tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 99,20€ sis.alv), poisnouto 35,01€ sis.alv). Muualle Suomeen toimitukset rullakkotoimituksena, ota silloin yhteys info@ilmapallokauppa.fi.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E284
Product Code 6408400
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallotolppa juhlava, korkeus 2m
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa