Ilmapallotolppa numero- tai kirjainfoliolla

93,00 € 75,00 €
Varastossa
SKU
E1566

Suositut ilmapallotolpat ovat näyttävä tilasomiste tapahtumapaikalla sisääntulossa sekä esiintymislavalla. Ilmapallotolppa numerofoliolla tai kirjainfoliolla varustettuna on valmis näyttävä somisteratkaisu, jolla on korkeutta noin 2,3 metriä. Tämä somiste sopii erittäin hyvin erilaisiin merkkipäiviin koristeeksi.

Ilmapallotolppa voi olla yksivärinen, tai voimme luoda tolppaan ilmapalloilla jonkin halutun kuvion esim. spiraali. Tolpan päälle lisätään näyttävä iso, ja näyttävä numero- tai kirjainfoliopallo. Ilmapallotolpassa käytettävien kumipallojen värin voi valita vapaasti värikartastamme. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). Kirjainfoliopalloja löytyy hopeisena, ja numerofoliopalloja hopeisena, kultaisena, ruusukultaisena sekä mustana.

Ilmapallotolppa vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja tolpan jalka tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 99,20€ sis.alv), poisnouto 35,01€ sis.alv). Muualle Suomeen toimitukset rullakkotoimituksena, ota silloin yhteys info@ilmapallokauppa.fi.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1566
Product Code 6408409
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallotolppa numero- tai kirjainfoliolla
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa