Ilmapallotolppa spiraali, korkeus 2m

99,20 € 80,00 €
Varastossa
SKU
E1522

Ilmapallotolppa vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle, sekä noudamme ilmapallotolpat tapahtumapaikalta tapahtuman jälkeen. Muistathan lisätä palautuvien Ilmapallotolppien kuljetustilauksen erillisenä tuotteena tilauksellenne. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 80€+alv24%), palautuvien tuotteiden poisnouto 28,23€+alv24%).Suositut ilmapallotolpat ovat näyttävä tilasomiste niin tapahtumapaikan sisääntulossa kuin esiintymislavalla. Ilmapallotolppa rakennetaan tukevalle jalustalle, jolloin se on turvallinen ja kestävä tilasomiste niin sisätiloissa kuin ulkotapahtumissa.

Ilmapallotolppa spiraali on valmis somisteratkaisu, jolla on korkeutta noin 2 metriä. Tolppaan muodostetaan spiraalikuvio haluamillanne värikarttamme värisillä kumipalloilla. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). 

Ilmapallotolppa vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja tolpan jalka tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 99,20€ sis.alv), poisnouto 35,01€ sis.alv). Muualle Suomeen toimitukset rullakkotoimituksena, ota silloin yhteys info@ilmapallokauppa.fi.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1522
Product Code 6408402
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallotolppa spiraali, korkeus 2m
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa