Ilmapallotolppa ylellinen, korkeus 2m

114,08 € 92,00 €
Varastossa
SKU
E1564

Maximum 300 characters

Maximum 200 characters

Suositut ilmapallotolpat ovat näyttävä tilasomiste niin tapahtumapaikan sisääntulossa kuin esiintymislavalla. Ilmapallotolppa Ylellinen on valmis näyttävä somisteratkaisu, jolla on korkeutta noin 2 metriä.Tämä somiste sopii erittäin hyvin erilaisiin juhlaviin tilaisuuksiin koristeeksi, esimerkiksi lavasomisteeksi, tai valokuvausseinän somisteeksi.

Ilmapallotolppa voi olla yksivärinen, tai voimme luoda tolppaan jonkin halutun kuvion esim. spiraali. Tolpan päälle lisätään näyttävä iso, tolpan väreihin sopiva, kumipallo.Ilmapallotolpassa käytettävien pallojen värin voi valita vapaasti värikartastamme. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). 

Ilmapallotolppa vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja tolpan jalka tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen. Kuljetamme ilmapallosomistuksia arkisin pääkaupunkiseudulla sekä Oulun seudulla (hinta 99,20€ sis.alv), poisnouto 35,01€ sis.alv). Muualle Suomeen toimitukset rullakkotoimituksena, ota silloin yhteys info@ilmapallokauppa.fi.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1564
Product Code 6408407
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilmapallotolppa ylellinen, korkeus 2m
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa