Koristelupaketti Baby Shower

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1455

Maximum 500 characters

Baby Shower - juhlat ovat tulleet yhdeksi suosituimmista juhlista, joihin on ihana kokoontua ystävien ja perheen kesken sekä juhlistaa tulevaa äitiä ja uutta tulokasta. Lapsen sukupuoli voi olla vielä salaisuus niin tuleville vanhemmille kuin vieraillekin, tai se voi olla tiedossa. Juhlien pääväreinä näkyykin paljon valkoista, tai sukupuolen jo ollessa tiedossa, teemaväri on yleisesti vaaleanpunainen tai vaaleansininen.

Ilmapallojen avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava koristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen. 

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/ nippu) verran ilmapalloja teemaväreissänne. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Koristelupaketti Baby Shower sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 2 kpl 45 cm foliopalloa printillä, vaihtoehdot löydät tuotteen kuvista

- 2 kpl 45 cm yksiväristä foliopalloa (valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen)

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (helmiäisväri, valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit valkoinen/ vaaleansininen/ vaaleanpunainen). Paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

 

Lisätietoja
SKU E1455
Product Code 6801011
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti Baby Shower
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa