Koristelupaketti Happy New Year

75,00 € 60,48 €
Varastossa
SKU
E1456

Maximum 500 characters

Vastaanota uusi vuosi hurmaavien ilmapallojen ja säkenöivän tunnelman kera. Uuden vuoden aattona kokoonnutaan yhteen, juhlitaan mennyttä vuotta sekä vastaanotetaan tuleva vuosi. Uuteen vuoteen kuuluu olennaisena osana niin ilotulitukset, koristeet sekä kimaltevelat ilmapallot, joilla loihdit tunnelmaa myös sisätiloihin!

Uuden vuoden juhlan pääväreinä onkin totuttu näkemään mustaa, kultaista, hopeaa sekä violettia.

Ilmapallojen avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Mahtava koristelupaketti helpottaa valintaasi ja se sisältää kaiken mitä tarvitset ilmapalloilla somistamiseen.

Koristelupaketti on valmiiksi mietitty, ja kokonaisuus sisältää kahden ison lattianipullisen (12-13 palloa/ nippu) verran ilmapalloja teemaväreissä. Ilmapallojen lisäksi olemme miettineet kokonaisuuteen myös kaiken muun tarvittavan heliumkaasusta, sidontatarvikkeisiin ja nippupainoihin - tämän avulla säästät aikaa roimasti! Jos et haluat sitoa kaikkia palloja nippupainoon, voit toki ripustella niitä myös yksittäisenä - mielikuvitus on vain rajana.

Pallojen täyttäminen on helppoa, ja paketti sisältää myös ohjeet pallojen täyttöön. Kotiheliumpakkaus on kertakäyttöinen, ja tyhjä heliumpullo lajitellaan metallipakkauksena ja sen voi viedä metallinkeräykseen.

Paketin tarkempi sisältö kuvattu Tuotekuvaus -kohdan alle.

Koristelupaketti Happy New Year sisältää;

- Helppokäyttöisen kotiheliumpakkauksen. Kotiheliumpakkauksesta riittää noin 25 kpl pallon täyttöön - jäljelle jäävät kumipallot voit täyttää ilmalla.

- 2 kpl 45 cm tähdenmuotoista foliopalloa printillä

- 2 kpl 45 cm yksiväristä foliopalloa, muodoltaan tähti (musta/ hopea/ kulta)

- 25 kpl 30 cm kumipalloa teemavärissä (musta/ hopea/ kulta)

- 2 kpl 20 m lahjanarukerää pallojen sidontaan (värit musta/ hopea/ kulta)

- 2 kpl nippupaino (foliopaino, värit musta/ kulta/ hopea). Yksi paino riittää pitämään alhaalla noin 15 kpl 30/45 cm palloja.

Muistathan lisätä teemavärit ja haluttu printtifoliopallo kassa-vaiheessa, Huomautuksia -kohtaan.

Lisätietoja
SKU E1456
Product Code 6801012
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koristelupaketti Happy New Year
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa