Lattianippu Birthday Special

60,00 € 48,39 €
Tilaustuote
SKU
E1745

Maximum 300 characters

Maximum 300 characters

Maximum 300 characters

Ilmapallot ja syntymäpäiväjuhlat kuuluvat saumattomasti yhteen, täytettävistä vuosista riippumatta! Ilmapallojen avulla koristelet helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Lattianippu sopii myös oivallisesti terveyhdykseksi tai lahjaksi päivänsankarille. Valmiiden lattianippujen avulla saat koristeltua juhlatilan helposti, ja niiden avulla vapautat aikaasi muihin juhlajärjestelyihin.

Lattianippu on valmiiksi mietitty teemaan sopivaksi, ja voit vielä tilausvaiheessa vaikuttaa halutessasi väreihin. Tässä nipussa täytettävä vuosi ei jää kenellekään epäselväksi! Vaihtoehdot lattianippuun kuuluvista palloista löydät tuotteen kuvista ja tuoteselosteesta sen, kuinka paljon erilaisia palloja Birthday Special -lattianippuun kuuluu.

Mikäli täytettävä vuosi on kaksinumeroineen - lisää tilauksellesi myös toinen täytettävä numerofoliopallo yksittäisenä tuotteena, sekä myös sille pallolle oma heliumtäyttö.

Nippu noudettavissa myymälästämme (Valimotie 21, HKI). Voit myös lisätä tilauksellesi kuljetuksen, kuljetamme arkisin pääkaupunkiseudulla.

Lattianippu Birthday Special sisältää;

- 8 kpl 45 cm foliopalloa teemaan sopivalla printillä, kuvat vaihtoehdoista löydät tuotteen kuvista

- Yhden (1 kpl) ison hopeisen numerofoliopallon (nrot 0-9)

- Pallojen heliumtäytön, sidonnan pallojen väriin sopivalla kauniilla lahjanauhalla

- Täytetyt pallot kootaan kauniiseen nippumuotoon ja sidotaan pallojen väriin sopivaan pallopainoon

Lisätietoja
SKU E1745
Product Code 6408141
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lattianippu Birthday Special
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa