It' s a Girl ilmapallonippu

36,70 € 29,60 €
Varastossa
SKU
E1520

Enintään 300 merkkiä

Enintään 300 merkkiä

Baby Shower  -juhlat ovat tulleet yhdeksi suosituimmista juhlista, joihin on ihana kokoontua ystävien ja perheen kesken sekä juhlistaa tulevaa äitiä ja uutta tulokasta. Valmiiden, teemaan sopivien ilmapallonippujen avulla koristelet juhlatilan helposti ja näyttävästi, olipa juhlatilana koti tai jokin muu paikka. Ilmapallonippu on aina heti käyttövalmis kokonaisuus ja  saat vapautettua  aikaasi muihin juhlajärjestelyihin.

It' s a Girl -ilmapallonippu on suunniteltu juhliin, joissa lapsen sukupuoli on jo tiedossa. Sopii hyvin myös tilanteeseen, jossa haluat koristella kodin juuri kotiutuvalle tulokkaalle ja tuoreelle äidille. Pääväreinä tässä nipussa ovat valkoinen sekä vaaleanpunainen.

Pallonippu on  noudettavissa Ilmapallokaupan myymälästä Helsingissä (Valimotie 21, Pitäjänmäki), pallot pakataan pussiin, pussi mahtuu autoon ja auton saa oven eteen.

Kuljetamme arkisin pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja kotiinkuljetuksen hinta on 29,90€.

 

Lattianippu It's a Girl sisältää yhteensä kymmenkunta heliumtäytteistä ilmapalloa nauhoineen ja pallopainoon sidottuna. Värimaailma valkoinen ja vaaleanpunainen. Kestokäsittelyn ansiosta pallot pysyvät ilmassa muutamia päiviä.

 

Lisätietoja
SKU E1520
Product Code 6408131
Myyntierä Kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:It' s a Girl ilmapallonippu
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa