Mainosilmapallot

Omalla painatuksella varustettu täytetty mainosilmapallo on tehokas keino lisätä yrityksesi näkyvyyttä tapahtumissa. Mainospallon avulla yrityksesi logo tai palloon painatettu viesti saa näkyvyyttä pallon kantajansa mukana myös tapahtuman jälkeen. Mainospallo on erinomainen yrityksesi markkinointikeino perinteisenä jakopallona,  huomionherättäjänä sekä somisteena oli kyseessä sitten messut, ulkoilmatapahtuma, myymälän avajaiset tai jokin muu yrityksesi markkinointitapahtuma.

Mainosilmapalloja on valikoimassamme sekä kumipallona, että foliopallona. Perinteisiä kumipalloja löytyy 30 cm kumipallosta isoihin jättipalloihin, joiden koot yltävät jopa kahteen metriin. Mainosfoliopalloissa käytämme 45 cm foliopalloja, tai voimme teettää teille oman täysin räätälöydyn muotoliopallon esimerkiksi tuotelanseerauksiin tai yrityksenne pidempiaikaisiin kampanjapäiviin. Mainospallojen värivalikoima on kattava, käytettävissä olevat värit löydät sivun oikeassa laidassa olevista värikartoista.

Valtakunnalliset, koko Suomen kattavat toimitukset takaavat sen, että mainospallot ovat käytettävissä myös useammassa toimipisteessä samanaikaisesti. Toimitustapoja on useita. 

Verkkokaupassa on kattava valikoima valmiita palvelupaketteja sekä tee-se-itse -paketteja helpottamaan valintaasi. Voit myös lähettää meille tarjouspyynnön osoitteeseen info@ilmapallokauppa.fi!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 28

Sivu
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 28

Sivu
per sivu
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa