Painatetut jättimainospallot

Herätä huomio ja opasta isoissa tapahtumissa! Omalla painatuksella varustetut isot jättimainospallot ovat taatusti näyttävä ja pitkälle näkyvä huomionherättäjä esimerkiksi messuille, ulkoilmatapahtumiin sekä konsertteihin, joiden avulla sekä herätät huomion, että opastat tapahtuman vierailijat omalle osastollesi. Isoja jättejä käytetään paljon myös tapahtumissa ns. opasteina, joilla osoitetaan niin info- kuin muut tärkeät tapahtumapaikan pisteet.

Painatamme isoja kumipalloja halkaisijaltaan 60 cm, 80 cm, 120 cm, 170 cm ja jopa 210 cm kokoisina. Värivalikoimamme on laaja, ja saatavilla olevat värit löytyvät sivun oikeassa laidassa olevista värikartoista. Ison jättipallon voi joko täyttää heliumilla, jolloin pallo lentää tai ilmalla, jolloin pallo ripustetaan roikkumaan.

Jättipallot ovat 100% luonnonkumia, eli maatuvia. Pallot säilyvät muutaman vuoden oikein varastoituna. Toimitusaika 2-3 viikkoa. Verkkokaupassa yleisimmät paketit, jos mielessäsi oli jotain muuta - lähetä tarjouspyyntösi osoitteeseen info@ilmapallokauppa.fi!

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa