Jättipallopaketti Lempi 5 x 80 cm

359,60 € 290,00 €
Tilaustuote
SKU
E1445

Enintään 300 merkkiä

Enintään 300 merkkiä

Enintään 300 merkkiä

Compatible file extensions to upload: pdf, ai, eps

5 kpl 80 cm jätti-ilmapalloa 1-väripainatuksella. Joka tilaisuuteen sopiva Lempi on valmis palvelupaketti, joka pitää sisällään jättimainospallot painatuksella, heliumkaasulla täytettynä naruineen ja painot. Painatetun jättimainospallon avulla painatettu logo/ viesti näkyy pitkälle ja saa sekä näkyvyyttä, että huomiota iloisella ja näyttävällä tavalla. Jättimainospallot ovat suosittuja huomionherättäjinä sekä opasteena erilaisissa tapahtumissa, messuilla ja ulkoilmatapahtumissa. Jättipallot pysyvät ilmassa useita päiviä (olosuhteista riippuen). Kumipallot ovat 100% luonnonkumia eli maatuvia.

Palvelupaketti Lempi sisältää: - 5 kpl jättikumipalloja kooltaan 80 cm 1-väripainatuksella - pallojen väri vapaasti valittavissa värikartastamme - painatuksen painoväri vapaasti valittavissa, painatus tulee pallon molemmille puolille - täytämme pallot heliumkaasulla, sidomme naruihin ja kiinnitämme painot.

Valmiin palvelupaketin voi noutaa myymälästämme (Valimotie 21, 00380 Helsinki - Huom! vaatii kokonsa puolesta kuljetuksen pakettiautolla) tai tilaukseen voi lisätä ilmapallojen toimituksen. Kuljetuksen pääkaupunkiseudulle voit tilata suoraan kassalla. 

Painotyön toimitusaika on 2 viikkoa, huomioithan tämän tilatessasi!

Lisätietoja
SKU E1445
Product Code 6405731
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jättipallopaketti Lempi 5 x 80 cm
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa