Valmiit mainospallopaketit

Valmiit mainospallo -palvelupaketit ovat helppo ja vaivaton ns. avaimet käteen -ratkaisu, joka sisältää pakettiin kuuluvan määrän kumipalloja, pallojen painatuksen, ilmapallojen täytön heliumilla sekä pallojen narutuksen ja pallojen niputuksen valmiiksi 50 pallon jakonippuihin.

Verkkokaupassa koottuna yleisimmät paketit helpottamaan valintaasi. Mikäli etsit jotain muuta ratkaisua, voit lähettää meille tarjouspyynnön osoitteeseen info@ilmapallokauppa.fi.

Verkokaupassa oleviin pienempiin palvelupaketteihin (alle 1000 kpl) kuuluu myös kumipallojen kestokäsittely, joka takaa ilmapallon pysyvän lentokykyisenä useamman päivän - näin markkinointitempauksesi saa mahdollisimman pitkän vastineajan. Huom! 1000 kpl tai yli 1000 kpl:n paketeissa ei ole pallojen kestokäsittelyä, joten pallojen täyttö, ja toimitus saman päivän aikana. Palloja ei voida toimittaa edellisenä päivänä.

Valmiin palvelupaketin voi noutaa myymälästämme (Valimotie 21, 00380 Helsinki) tai tilaukseen voi lisätä ilmapallojen toimituksen. Kuljetuksen pääkaupunkiseudulle voit tilata suoraan kassalla. Muualle Suomeen toimitukset, ota silloin yhteys info@ilmapallokauppa.fi

 

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa