Orgaaninen puolikaari

252,96 € 204,00 €
Tilaustuote
SKU
E1761

Enintään 300 merkkiä

Enintään 300 merkkiä

Orgaaninen puolikaari toimii katseenvangitsijana niin juhlatilassa kuin myymälän sisääntulossa ja tuotepromootioiden huomionherättäjänä! Puolikaari rakennetaan tukevalle jalustalle, jolloin se on turvallinen ja kestävä tilasomiste niin sisätiloissa kuin ulkotapahtumissakin.

Puolikaari voi olla yksivärinen tai mukana voi piristeenä on muitakin värejä. Kaaren pallojen värit ovat täysin muokattavissa värikarttaamme kuuluvilla kumipalloilla. Värikarttamme löytyy täältä (linkki). Puolikaaren kokonaismitta on 3 metriä, kaartuen tietysti kaaren yläosassa.

Puolikaaressa voidaan käyttää myös painatettuja kumipalloja, ja puolikaareen voi lisätä esim. pieniä kirjain- /numerofolioita, kestokukkia, kestokukkaköynöstä ym. kuten esimerkkikuvissa - näistä toiveista otathan yhteyttä info@ilmapallokauppa.fi, niin laskemme sinulle tarjouksen räätälöidystä kokonaisuudesta.

Kaari vaatii kokonsa vuoksi kuljetuksen tapahtumapaikalle pakettiautolla ja kaaren jalusta tulee palauttaa meille tapahtuman jälkeen. Halutessanne meiltä kuljetuksen tapahtumapaikalle tai poisnoudon tapahtumapaikalta, lisääthän nämä tilaukseen. Kuljetamme pääkaupunkiseudulla.

Muista katsoa valikoimastamme myös muut ilmapallosomisteet tapahtumapaikkanne koristeeksi!

Lisätietoja
SKU E1761
Product Code 6008010
Valmistaja Ilmapallokauppa
Myyntierä Kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Orgaaninen puolikaari
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa