Perusvappupaketti Eppu (50/50)

390,00 € 314,52 €
Tilaustuote
SKU
E1049

Vapun peruspaketti Epussa on valmiiksi valittu lajitelma erikokoisia vappupalloja (100 kpl), pallonarua ja heliumkaasua. Tämä 'tee-se-itse'-paketti (DIY) on omiaan tuomaan vapputunnelmaa ja -rahaa kauppaan tai kioskiin. Tai voit ryhtyä oman elämäsi vappupallokauppiaaksi ja kartuttaa matka-, hää- tai remonttikassaa.

Edullinen Eppu sis. valmiiksi valitun lajitelman sekä isoja muotofoliopalloja (50 kpl) että normikokoisia (18"45 cm) foliopalloja (50 kpl) varapalloineen, nipun puuvillalankaa, yhden heliumkaasupullon (20 litraa) suuttimineen sekä kirjalliset täyttö- ja käyttöohjeet. Pallot näet kuvakarusellissa.

Kaasupullo ja täyttösuutin on palautettava viimeistään 6.5. Tämän jälkeen palauttamattomista tarvikkeista perimme vuokraa 20€ per alkava viikko.

Paketti on noudettavissa myymälästämme Helsingissä, os. Valimotie 21 Pitäjänmäki.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella kaasupullon voi noutaa erikseen sovitusta AGA:n palvelupisteestä. Otamme sinuun yhteyttä tilauksen jälkeen ja sovitaan sinulle parhaiten soveltuva noutopaikka.

HUOMIO - heliumkaasu on räjähtämätön ja palamaton kaasu, ja turvallinen kotikäytössä, mutta heliumkaasun tahallinen hengittäminen voi olla hengenvaarallista.

Lisätietoja
SKU E1049
Product Code 6801020
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Perusvappupaketti Eppu (50/50)
© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa