Myymälämme on 1.2.2024 muuttunut noutopisteeksi, josta voi noutaa etukäteen tilatut ja/tai verkkokaupasta ostetut tuotteet.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika voi vaihdella parista viikosta pariin kuukauteen.  Tarkistamme tilaukset työpäivinä, ei pyhinä eikä viikonloppuisin.

Palvelutuotteissa toimitusaika on ilmoitettu tuotetiedoissa erikseen.

 

 

TOIMITUSMAKSUT 

Nouto Ilmapallokaupasta Helsingissä, os. Valimotie 21 Pitäjänmäki aina veloituksetta. Noutopiste on katutasossa ja autolla pääsee suoraan oven eteen, katoksen alle, jossa on Ilmapallokaupan omia maksuttomia asiakaspaikkoja.

Nouto postin pakettiautomaatista (postipaketti) maksaa 5,90€ ja tilaus noudetaan valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin mahdollistavat sen, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Nouto postista (postipaketti) maksaa 5,90€ ja tilaus noudetaaan valitsemastasi postista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin mahdollistavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Kotipaketti annettuun osoitteeseen maksaa 9,90€ eli posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen seuraavana tai sitä seuraavana arkipäivänä. Posti on yhteydessä vastaanottajaan, jolloin sovitaan jakeluaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

Postin toimitus annettuun osoitteeseen (Posti Express-paketti) maksaa 9,90€ eli posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen seuraavana tai sitä seuraavana arkipäivänä klo 8-16. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, on tilauksesi noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta.

 

* Kotiheliumpakkausten toimitus: vain postin toimitus annettuun osoitteeseen (Postin toimitus ja Kotipaketti ) maksaa 9,90€ eli posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen seuraavana tai sitä seuraavana arkipäivänä. 

* Täytettyjen pallojen pieni toimitus liikkuu arkisin pääkaupunkiseudulla ja maksaa 49€ (tilattava viimeistään edellisenä arkipäivänä)

* Täytettyjen pallojen iso toimitus (yritystapahtumat) liikkuu haluttuun aikaan ja paikkaan (24/7) pääkaupunkiseudulla ja maksaa 89€ 

 

PALAUTUS JA PERUUTUS

Verkkokaupassa on 14 vrk:n maksuton palautus- ja peruutusoikeus. Ilmoita meille palautuksesta etukäteen (info@ilmapallokauppa.fi), jotta tiedämme odottaa postia ja palauta tuote käyttämättömänä ja myyntikuntoisena sekä mahdollisuuksien mukaan omassa alkuperäispakkauksessaan.

Pakkaa palautettavat tuotteet ja asiakaspalautuslomake täytettynä postinkestävään pakettiin. Posti laskuttaa palautuksesta meitä eli sinun ei tarvitse maksaa palautuksen postimaksuja. Kirjoita paketin päälle ’asiakaspalautus’ sekä asiakaspalautusnumeromme 618145 ja vie paketti postin toimipisteeseen. Osoitteemme on Ilmapallokauppa, Valimotie 21, 00380 Helsinki.

 

Lataa ohje: Asiakaspalautuslomake

 

HUOM. täytetyillä ilmapalloilla, mainospalloilla ja heliumkaasulla ei ole palautusoikeutta. Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruutus tai tuotteiden palautus ja siksi noutamatta jätetystä paketista emme hyvitä toimituskuluja.

 

 

 

© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa