TOIMITUSEHDOT

 

TOIMITUSAIKA

Tilaukset, jotka tehdään arkipäivänä ennen klo 12 ja sisältävät ainoastaan varastossa olevia hyllytuotteita, pakataan ja lähetetään samana päivänä.

Toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika voi vaihdella parista viikosta pariin kuukauteen. Koska myymme samanaikaisesti tuotteita myös myymälässämme, verkkokaupan saldot päivittyvät viiveellä. Tarkistamme tilaukset ma-pe.

Palvelutuotteissa toimitusaika on ilmoitettu tuotetiedoissa erikseen.

 

 

TOIMITUSMAKSUT 

Kaikki tuotteet voidaan noutaa Ilmapallokaupasta Helsingissä (Valimotie 21 Pitäjänmäki) veloituksetta. Avoinna ma-pe 9-17. Autolla pääsee suoraan oven eteen ja maksuttomille asiakaspaikoille.

Nouto postin pakettiautomaatista (postipaketti) maksaa 3,90€ (sis. alv) Huom! tällä hetkellä veloituksetta eli tilaus noudetaan valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin mahdollistavat sen, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Nouto postista (postipaketti) maksaa 5,90€ (sis. alv) Huom! tällä hetkellä veloituksetta eli tilaus noudetaaan valitsemastasi postista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin mahdollistavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Postin toimitus annettuun osoitteeseen (Posti Express-paketti) maksaa 9,90€ (sis. alv) eli posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen seuraavana (tai sitä seuraavana) arkipäivänä. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, on tilauksesi noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta.

Kotiheliumpakkausten toimitus: postin toimitus annettuun osoitteeseen (Posti Express VAK/ADR-paketti) maksaa 9,90€ (sis.alv) eli posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen seuraavana (tai sitä seuraavana) arkipäivänä. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, kuljetus palautuu lähimpään Postin jakelukeskukseen.

Täytettyjen pallojen pieni toimitus kulkee arkisin pääkaupunkiseudulla: pieni kuljetus maksaa 34€ (sis.alv). 

Täytettyjen pallojen iso toimitus kulkee arkisi pääkaupunkiseudulla sekä Oulun alueella: iso kuljetus maksaa 65€ (sis.alv).

 

PALAUTUS, VAIHTO JA PERUUTUS

Verkkokaupassa on 14 vrk:n täydellinen palautus-, vaihto- ja peruutusoikeus. Ilmoita meille palautuksesta etukäteen (info@ilmapallokauppa.fi), jotta tiedämme odottaa ja palauta tuote käyttämättömänä ja myyntikuntoisena sekä mahdollisuuksien mukaan omassa alkuperäispakkauksessaan.

Pakkaa palautettavat tuotteet ja asiakaspalautuslomake täytettynä postinkestävään pakettiin. Posti laskuttaa palautuksesta meitä eli sinun ei tarvitse maksaa palautuksen postimaksuja. Kirjoita paketin päälle ’asiakaspalautus’ sekä asiakaspalautusnumeromme 618145 ja vie paketti postin toimipisteeseen. Osoitteemme on Ilmapallokauppa.fi, Valimotie 21, 00380 Helsinki.

Palautettujen verkkokauppaostosten rahan palautus tapahtuu ensisijaisesti Paytrailin kautta sille tilille tai maksukortille, mistä maksu on suoritettu.

Lataa ohje: Asiakaspalautuslomake

 

HUOM. täytetyillä ilmapalloilla, mainospalloilla ja heliumkaasulla ei ole palautusoikeutta. Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruutus tai tuotteiden palautus ja siksi noutamatta jätetystä paketista emme hyvitä toimituskuluja.

 

 

 

© 2020 Protukku Oy – Ilmapallokauppa